Soliști profesioniști cu experiență

Formația ADA Band include mai mulți soliști cu peste 10 ani experiență, cu un repertoriu bogat și diversificat, care să facă față tuturor cerințelor. Soliștii se adaptează, personalizează fiecare interpretare și acum ai posibilitatea să alegi soliștii care vă reprezintă stilul cel mai bine. 

Adriana - Fondatorul formației ADA Band

Solistă muzică populară și muzică ușoară (abordează mai multe genuri muzicale)

Solista Adriana Mihalcea are o voce deosebită, o experiență uriașă și stăpânește un repertoriu care reunește toate genurile muzicale. Adriana interpretează la fel de bine muzică populară, cafe-concert, de petrecere, grecească, machedonească, latino, dar și muzica ușoară internațională.

Click aici pentru video


Anda

Solistă muzică ușoară românească și internațională (cover) 

Anda este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, aceasta continuând să se perfecționeze a absolvit Conservatorul din București. Anda s-a remarcat la Vocea României datorită vocii puternice. Aceasta reusește să transmită emoție și energie cu fiecare interpretare. 

Click aici pentru video

Roberta

Solistă muzică ușoară românească și internațională (cover)

Roberta a început să cânte de la vârsta de 8 ani, atât muzică ușoară, cât și populară. Continuă să se perfecționeze și să lanseze melodii proprii. Îi place sa danseze, să se simtă bine pe scenă și să transmită oamenilor un vibe bun și pasiunea ei pentru muzică. Roberta interpretează cu ușurință melodii complexe în limba engleză, cât și în română.

Click aici pentru video 

Gabriela

Solistă muzică ușoară românească și internațională (cover)

Energică și carismatică, Gabriela cucerește scena de fiecare dată! Are la activ sute de evenimente, a participat la XFactor, iar în prezent este backing vocalist în trupa Deliei. Veselia ei e molipsitoare și cu siguranță vă veți distra împreună!

Click aici pentru video

Elena

Solistă muzică populară 

De la vârsta de 6 ani, a studiat la liceul de muzică Dinu Lipatti și s-a perfecționat la Școala Populară de artă - secția canto popular,  câștigând în 2017 locul al doilea la Concursul Național de muzică veche lautarească Zavaido. Iubește tradițiile românești și portul popular, cântă cu drag oamenilor la fiecare eveniment, piese din propriul repertoriu, precum și piese al celor mai cunoscuți artiști, realizând o atmosferă de vis la fiecare petrecere.

Click aici pentru video