Soliști profesioniști cu experiență
Îi alegi pe cei mai buni. Artiștii au susținut numeroase interpretări la evenimente private și corporate, fiind apreciați datorită vituozității interpretărilor și profesionalismului.

Adriana

Solistă muzică populară & ușoară 

Solista Adriana Mihalcea are o voce deosebită, o experiență uriașă și stăpânește un repertoriu care reunește toate genurile muzicale. Adriana interpretează la fel de bine muzica populară, cafe-concert, de petrecere, grecească, latino, dar și muzica ușoară internațională.

Gabriela

Solistă muzică ușoară românească și internațională (cover)

Energică și carismatică, Gabriela cucerește scena de fiecare dată! Are la activ sute de evenimente, a participat la   XFactor, iar în prezent este backing vocalist în trupa Deliei. Veselia ei e molipsitoare și cu siguranță vă veți distra împreună!

Elena

Solistă muzică populară

Îi place să încânte invitații de la evenimente cu programe de muzică live din toate regiunile. 

Aceasta este invitată să cânte la emisiuni de prestigiu de la canalele de televiziune Etno TV, Taraf TV.


Alexandra

Solistă muzică ușoară (cover)

Alexandra este o solistă versatilă care interpretează toate genurile muzicale: Rock n Roll, pop, dance, latino și se adaptează pe fiecare eveniment.

Elena

Solistă muzică populară 


Roberta

Solistă muzică ușoară românească și internațională (cover)

Roberta a început să cânte de la vârsta de 8 ani, atât muzică ușoară, cât și populară.  Îi place sa danseze, să se simtă bine pe scenă și să transmită oamenilor un vibe bun și pasiunea ei pentru muzică.