Întrebări frecvente

Despre formația de nuntă ADA Band și despre evenimentul tău

Formația cântă toate genurile muzicale? 

Formația abordează mai multe genuri muzicale precum: muzică populară și de petrecere, muzică grecească, muzică machedonească și muzică ușoară românească și internațională. Ne adaptăm, personalizăm fiecare eveniment astfel încât să vă reprezinte și să fie pe placul tuturor invitațiilor. 

Cum se poate verifica dacă formația ADA Band este liberă în data dorită?

După ce ați decis data evenimentului, puteți să ne contactați cât mai repede folosind numărul de telefon - 0765913326 sau formularul de pe pagina contact pentru a verifica dacă suntem liberi în data solicitată. 

În această perioadă putem stabili o întâlnire digitală prin skype, whatsapp unde putem să vă răspundem în detaliu tuturor întrebărilor.

Vom încheia un contract pentru formație? 

Bineînțeles. Pentru fiecare serviciu ales se încheie un contract în care se stipulează toate condițiile contractuale, costul total, avansul, așa cum le-am stabilit împreună.  

Cum se rezervă formația LIVE de evenimente? 

Se consideră o dată rezervată după plata avansului ce constă în 400 euro la cursul BNR din ziua facturării, care se scad din costul total al pachetului ales. Se poate opta pentru plata prin transfer bancar sau numerar. 

Pentru plata prin transfer bancar se confirmă plata prin primirea ordinului de plată.

Când se plătește avansul, rezervarea? 

În aceeași zi când am semnat contractul sau în cel mult în 48 ore de la semnare pentru transfer bancar. 

Când se plătesc toate serviciile? 

Diferența serviciilor prestate se plătește imediat după încheierea evenimentului. 

Se oferă factură?

Da, atât pentru avans, cât și pentru diferența sumei de plată.

Cât durează un program de interpretare? 

De obicei fiecare program durează între 40 - 50 minute, dar ne dorim să interacționăm cât mai mult cu invitații, iar dacă aceștia sunt prinși într-o horă solistul nu se va opri din cântat până când invitații obosesc și mai rămân doar câțiva pe ringul de dans.

Câte programe se vor cânta la nunta mea? 

Nu avem un număr prestabilit de programe, minim 80% dintr-un eveniment se interpretează LIVE de către formație. Bineînțeles, vor exista și programele de DJ care vor completa prestația pe parcursul evenimentului. 

Putem să includem melodiile noastre preferate în playlistul DJ-ului? 

Cu siguranță, ne dorim ca evenimentul să fie despre voi și să vă reprezinte cât mai mult. Mai mult pregătiți lista cu melodiile preferate, dar și lista cu melodii pe care nu doriți să le auziți.

Cu cât timp înainte este nevoie să veniți la locație? 

Echipa de logistică ajunge la restaurant cu minim 3 ore înainte, iar formația ajunge la eveniment cu minim 2 ore înainte pentru probe de sunet. Toate echipamentele sunt proprietatea ADA Band și sunt gestionate intern.

Ne dorim fum greu la dansul mirilor și la primirea invitațiilor, dar și lumini. Ne puteți oferi? 

Sigur că da. Oferim fum greu pentru valsul mirilor, precum și pentru șampanie. În plus vă putem oferi o varietate de lumini, lumini pentru ringul de dans, schelă de lumini sau lumini arhitecturale. 

Care sunt costurile suplimentare?

Pachetele acoperă costurile cu prestația formației pentru București și Ilfov, iar pentru deplasări se va calcula un cost de logistică în funcție de locație și de pachetul ales ( în funcție de membrii formației, logistică).

Noi am încercat să răspundem celor mai frecvente întrebări despre formația live de evenimente ADA Band, dar dacă ai mai multe întrebări te așteptăm să ne contactezi telefonic sau pe mail.