Despre Noi

Formația ADA Band reunește soliști și instrumentiști cu pregătire profesională și experiență de peste 15 de ani, care susțin interpretări artistice live în toate colțurile României. Formația de nuntă ADA Band abordează diferite genuri muzicale: muzică populară, cafe-concert, muzică ușoară românească și internațională, muzică de petrecere, latino, grecească, machedonească, romanțe și tangouri. 

Calitatea interpretării este dată de experiența membrilor trupei, precum și a echipamentelor profesionale de ultimă generație. 

Invitații rămân pe ringul de dans tot evenimentul datorită interpretărilor artistice ce se întind pe toată durata serii. 

Pentru ca fiecare moment al serii să fie special, soliștii de muzică populară și ușoară încântă publicul cu programe live, completate de programele live instrumentale și programele DJ-ului, iar luminile și sonorizarea excelentă transformă evenimentul într-o adevărată petrecere cu cea mai bună atmosferă.

Interpretăm melodii ce aduc fericire și emoție persoanelor care doresc să aibă un eveniment reușit.

Melodie, cu melodie creăm împreună evenimentul vostru. Personalizăm pachetul de servicii în funcție de ce vă doriți și de tipul fiecărui eveniment, fie că este nuntă, botez, aniversare sau eveniment corporate. Alegem împreună care sunt stilurile muzicale care vă reprezintă și sunt potrivite pentru invitați pentru a crea ambianța perfectă. 

 Pregătiți-vă pantofii de dans, de distracție ne ocupăm noi!

De ce ne alegi pe noi? 

  • Repertoriul variat : muzică populară, muzică ușoară internațională, muzică lăutărească, muzică grecească, muzică latino, romanțe și tango.
  • Soliști și instrumentiști cu experiență care se dedică 100% pentru un eveniment ce îți va depăși așteptările
  • Echipamentele profesionale ce fac față saloanelor cu până la 500 de invitați.
  • Interpretarea artistică personalizată în funcție de fiecare eveniment în parte